Loading...

Better Worklife - Pretplata za pravna lica

Prilagođeni cvetni aranžmani za Vaš poslovni prostor

"Volite li ruže? Sada mi se čini da sve ruže svijeta cvjetaju za Vas i zahvaljujući Vama" - RAINER MARIA RILKE

Better Worklife - pretplata za pravna lica

Uz pretplatu na paket Better Worklife dobićete prilagodjene cvetne aranžmane našeg najboljeg sezonskog cveća tokom cele godine.

Bez obzira na doba godine , upečatljiv prikaz svežeg cveca na recepciji Vaše kompanije, na stolu u Vašoj kancelariji poboljšaće utisak radnog okruženja, inspirisati Vaše osoblje i klijente, takođe poboljšati koncentraciju.

Uvođenje prirodnih biljaka u poslovne prostorije neophodno je za poboljšanje profesionalnog imidža i impresivna je dobrodošlica Vašim klijentima.

Paket Better Worklife podrazumeva:

Jednom nedeljno dostavljamo sveže cveće u Vašu kompaniju tokom celog meseca. Vi birate dan i vreme u nedelji kada Vam isporučujemo sveže cveće. Briga i nega o svežini cveća je u potpunosti na nama.

Alternativno, ispunite obrazac za kontakt u nastavku kako biste nam poslali upit i odmah ćemo Vam odgovoriti, bilo da je reč o saksijskom cveću ili svežem rezanom cveću.

U usluge Laurus cvećara i dekoracija studia dodatno spadaju i dekoracije korporativnih dogadjaja, seminara, prezentacija, bitnih sastanaka kao i dostava cvetnih aranzmana za Vaše poslovne saradnike i partnere.

Ovaj način isporuke cveća učiniće da se Vaši poslovni saradnaci osećaju veoma posebno, a sveže cveće na stolu Vaših poslovnih prostorija unaprediće lepotu bilo kog praznika. Ono što ste uštedili je Vaše vreme i briga oko značajnih datuma o kojima mi brinemo umesto Vas, takodje ste uštedeli naknadu za dostavu koja je potpuno besplatna u okviru paketa Better Worklife.

Pretplate paketa Better Worklife su dostupne u terminima od 3, 6 ili 12 meseci.

Po poručivanju paketa Better Worklife kontaktiraćemo Vas kako bismo dogovorili sve potrebne informacije oko isporuke, vrste cveća, veličinu paketa i sve potrebne detaljne informacije.

Popunite navedenu formu kako biste nas kontaktirali, a mi ćemo se truditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontrolni kod