Loading...

Buketi i cvetni aranžmani

"Ljudi poklanjaju cveće zato što je u cveću istinski smisao Ljubavi. Ko želi da poseduje cvet, videće ga kako vene." - Paulo Koeljo

Pokloni ženi cveće bez ikakvog povoda i ona će ti s razlogom sve iduće dane pretvoriti u dane za pamćenje.

Bilo da imate povod ili bez njega uvek je pravi trenutak da nekom ulepšate dan cvetom u vazi , cvetnim aranžmanom ili buketom.

Tražite cvetni aranžma koji se ističe medju tradicionalnim buketima.

U Laurus cvećara i dekoracija studiu cveće koje koristimo za aranžiranje buketa i cvetnih aranžmana stiže ih Holandije i Italije dva do tri puta nedeljno.

Imamo u ponudi kolekciju egzotičnih cvetnica, i cvetnica lokalnih uzgajivača.. u Laurus studiu smo tu da Vas ljubazno saslušamo i posavetujemo oko izbora savršene kombinacije cveća za Vas cvetni buket, aranžman ili flower box.

Nas stil aranžiranja cveća je personalni i autentičan, inspiracija nam je prilika za koju darujete buket, godisnje doba i sezonsko cveće, kao i dama za koju je je buket namenjen.

U skaldu sa njenim ličnim stilom aranžiramo buket za nju. Bilo da je reč o natur ili elegatnom stilu, vodimo računa o svakom detalju koji aranžirmo, kako bi buket bio potpuno personalan i izrazio Vašu ljubav, poštovanje, izvinjenje ili zahvalnost.

U Laurus cvećara i dekoracija studio sa promenom godišnjeg doba i dinamika u našoj cvetnoj radnji se menja a samim tim i ponuda sezonskog cveća i dekora za buket. Te tako , ukoliko poručujete u jesenjim mesecima buket cvetni aranžman ili flower box, pitaćemo Vas da li želite da buket koji aranžiramo za Vama dragu osobu ima jesenju notu u izboru cveća kao što su jesenje ruže, suncokreti, lizijantusi, hortenzije, alstromerije sedumi, veronika, hiperikum, kraspedije, dekorativno zelenimo u crvenim, naranđastim toplim prirodnim tonovima, kao i ono o čemu posebno vodimo računa je dekorativni papir kao završni detalj buketa i nama u Laurus cvećara i dekoracija studiu posebno važan koji ističe lepotu svakog cveta u buketu i čini jedinstvenu harmoniju.

Ukoliko ste neodlučni koje cveće izabrati za Vašu damu, u Laurus cvećara i dekoracija studio posvećeni smo da pronadjemo savršeno cveće za vaše posebne prilike i olakšamo vam pri odluci.

Ruže

Ako postoji jedan cvet koji izrazava ljubav, strast, radost, a prepoznatljiviji je od bilo kog drugog cveta onda je to ruža.

Bilo da se radi o izražavanju ljubavi prema vašoj supruzi, ili samo mali znak pažnje prijateljici, ukazivanje poštovanja učiteljici, koleginici… Buket ruža govori više od reči.

Ljiljani

Opojnog mirisa krupnih cvetova naša su preporuka kada je u pitanju izbor cveća za valentinovo, rodjendan vaše voljene majke, bake ili sestre.

Hortenzije

Pastelnih nijansi od plave, zelene, ljubičaste roze, sve do bele u kombinaciji sa mini ružama zasigurno ce impresionirati primaoca, posebno kada je rec o poslovnom saradniku ili partneru.

Alstromerija

Poznatija kao divlja orhideja. Slanje buketa alstromerije voljenoj osobi ukazuje predanost koja će se negovati godinam koje dolaze.

Lizijantusi

Ako želite istaknuti Vašu zahvalnost ili pažnju, blistavi lizijantusi roze, krem, ljubičaste, lila nijane sve do bele pravi su izbor. Ovi glamurozni cvetovi čini neke od najizvrsnijih buketa.

Ispunite njeno srce radošću i ljubavlju ležernim buketom aranžiranim po našem izboru sezonskim cvetnicama.

Popunite navedenu formu kako biste nas kontaktirali, a mi ćemo se truditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontrolni kod