Loading...

Crkveni program

Crkveni program

Ceremonija venčanja u crkvi nosi posebnu notu svečanosti i topline. Tokom ceremonije venčanja mladenci I kumovi drže upaljene mladenačke sveće.

Kumovi kupuju sveće u crkvi , one su voštane , osveštene I namenjene svetom činu venčanja ili krstenja. U studiu Laurus vodimo racuna o izboru dekora na svećama koja harmonično prati celokuonu dekoraciju venčanja. Sveće za venčanje I krstenje mogu biti ukrašene prirodnim cvećem ili trajnim svilenim cvećem u kombinaciji sa tilom, saten trakam, biserima ili detaljima po vašoj želji.

Kada govorimo o dekoraciji sveća za krstenje, za devojcice predlažemo da haljinica I dekoracija sveće budu uskladjene. Vodimo računa o boji, nijansi kao I o tome ukoliko pletemo venčic za kosu od prirodnog cveća, bilo da je jedan odvažan cvet ili više manjih cvetova koji daju romantičnu notu koja prati dekoraciju sveće.

Kada je u pitanju dekoracija sveće za krstenje dečaka predlažemo da detilji na sveći prate košuljicu I odelo malog gospodina. Najčešće je dekoracija sveća za krstenje dečaka u plavim, srebrnim, zelenim I belim tonovima.

Popunite navedenu formu kako biste nas kontaktirali, a mi ćemo se truditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontrolni kod