Loading...

Dekoracija venčanja

Venčanje na kojem ce svi želeti da budu

"Volim te i to je početak i kraj svega." F. Scott Fitzgerald

Ceremonija venčanja je jedan od najlepših i najsrdačnijih proslava u životu. Dakle, naš posao u Laurus cvećara i dekoracija studiu je da cvetnim dekoracijama ispričamo Vašu ljubavnu priču na dan Vašeg venčanja.

Polazimo od ambijenta u kome se održava venčanje, godišnjeg doba, sezonskog cveća, vremenskih uslova, Vaše ideje. Takodje nastojimo da saslušamo Vašu ljubavnu priču i inspirisani njom osmislimo dekoraciju koja oslikava Vašu ljubav.

U Laurus cvećara i dekoracija studiu svaka naša dekoracija venčanja je jedinstvena i potpuno personalna.

Ukoliko je Vaša ceremonija večanja u užem krugu porodice i treba Vam samo mali bidermajer i skromnija dekoracija venčanja, ili ste ipak usled posledica pandemije u zadnji čas uspeli da rezervišete salu i pozovete zvanice, a datum je veoma blizu i niste posebno optereceni izborom cveća, neopterećeno ćete ulepšati svoj dan sezonskim cvećem i dekorom koji ističe lepotu ambijenta mi Vas potpuno razumemo iz tog razloga kreirali smo poseban paket za dekoraciju venčanja.

Weeding box koji sadrži:

  • Bidermajer
  • Dekoracija crkvenih sveća
  • Dekoracija mladenačkog automobila
  • Kićanke za posebne goste mladoženja, kum, kuma, uže članove porodice

Ukoliko Vam nešto iz Wedding box paketa nije potrebno rado ćemo zamenuti (dekoracija kapije, mladenački sto, sto za goste…) sa Vašom idejom ili samo izbaciti iz paketa što dodatno umanjuje cenu paketa.

Ako želite da se sretnemo na kafi u našem Laurus studiu za dekoraciju vencanja i razgovaramo o Vašem venčanju, slobodno nas kontaktirjte i zakažite sastanak.

Pored Wedding box paketa u ponudi dekoracije venčanja izdavajamo:

Aranžiranje bidermajera

Kada je reč o dekoraciji venčanja, bilo da se radi o svečanoj ceremniji ili samo u užem krugu porodice, bidermajer predstavlja lični pečat svake mlade. Buket bez koga je nemoguće zamisliti sam čin venčanja. Bidermajer, buket cveća koji mlada baca iza ledja, svakako je jedan od najatraktivnijih trenutaka na venčanju pored prvog plesa mladenaca. Takodje, bidermajer prati lični stil mlade, njenu šminku , venčanicu i druge detalje poput svežeg venčića u kosi, šnale od prirodnog cveća ili samo jedan cvet u kosi.

Kada je reč o stilu aranžiranja bidermajera vrlo su atraktivni bidermajeri aranžirani od različitog sezonskog cveća u kombinaciji sa egzotičnim uvoznim cvećem i dekorativnim zelenilom. Kao i detaljima poput perja, bisera, cirkona i svežih sezonskih plodova poput mahunarki, mušmula, čička i sličnih dekorativnih plodova, ukoliko je reč o rustičnom bidermajeru. Upravo u toj autentičnoj kombinaciji je skrivena sva lepota bidermajera koja odiše skladnom celinom i elegancijom

Aranžiranje cvetića za goste i reveri

Poštujući tradiciju, kićenje zvanica posebnim cvetićima uveličava čin venčanja dajući posebnu notu svečanosti Vama dragim ljudima koji su tu da uveličaju i budu svedoci u početku Vašeg zajedničkog života.

Cvetići tj. kićanke za goste aranžirane su tako da prate stil celokupne dekorcije venčanja. Bilo da je reč o prirodnim cvetićima ili veštačkim. Rever za mladoženju najčešce je najdominatniji cvet iz bidermajera te tako čine skladnu celinu.

Imajući u vidu da su kumovi posebni gosti upravo za njih aranžiramo posebne kićanke . Za kumu je to posebno aranžirana narukvica sa perlicama ili biserima u kombinaciji sa cvetom koji je takodje aranžiran kao rever za kuma.

Neretko se dešava da mladenci pored kumova, kao posebnih gostiju izdvajaju i roditelje za koje takodje aranžiramo posebne kićanke. Kada je reč o malim devojčicama koje prate mladu venčići za kosu su zaista poseban detalj.

Dekoracija mladenačkog stola i stolova za goste

Kada Vaši gosti udju na mesto prijema , jedna od prvih stvari koju će primetiti je dekoracija na stolovima . Bilo da ste se odlučili za elegantne, glamurozne aranžmane ili jednostavno svedene ono o čemu treba voditi računa pri samom odabiru stila dekoracije venčanja je sam prostor.

Bilo da se radi o sali za venčanja koja odiše elegantnim kristalnim lusterima i okruglim stolovima ili vojvodjanski salaš rustičnom duhu, ili ste pak izabrali da Vaša proslava venčanja bude na otvorenom nebu pored bazena. Dakle, naveli smo Vam najbitniju stvar o kojoja treba vodoti računa pri samom odabiru stila dekoracije mladenackog stola i stolova za goste. Tim laurus studia se trudi da pretvorite svoj dan venčanja u nesto što je jedinstveno Vaše.

Mladenački sto može da bude dekorisan jednim većim cvetnim aranžmanom dužinom celog stola upotpunjen svećnjacima ili sa više manjih aranžmana upotpunjenih ogledalima, vazicama, drvenim panjićima, držačima za sveće,fenjeri, perje, pampas trava, staklene i keramičke vaze, visoke posude za cvetne aranžmane, martini čaše, čipkane trake, upotpunjen takozvanom suknjicom od tila ili satena i drugim detaljima po vasem izboru.

Kada govorimo o dekoraciji stolova za goste oni treba da prate dekoraciju mladenačkog stola čineći jednu celinu , to znači da bi detalji koje se nadju na mladenačkom stolu upotpunli i dekoracju stolova za goste.

Sveće daju romantičnu notu i upotpunjuju dekoraciju. Sitni biseri ili kristalne kugle u elegantnim martini vazama daće dodatanu elegantnu notu.

Držaci za salvete i mašne na stolicama detalji su koji takodje upotpunjuju dekoraciju i estetski celokupan sto deluje otmeno i bajkovito. i, to nije sve, na mašne se po Vašoj želji mogu dodati razni detalji poput bisera, čipke, štras trake, sveže ili veštačko cveće ili grančice dekorativnog zelenila.

Neizostavni detalji koji trebaju upotpuniti dekoraciju Vašeg prostora je tabla dobrodošlice sa numerisanim stolovima za sedenje , kao i numeracija na stolovima za sedenje. Vrlo bitni detalji koji takodje trebaju biti ispraćeni u stilu dekoracije.

Cvetni zid i rajska kapija

Cvetni zid je zasigurno dominantna dekoracija na Vašem venčanju. Upotpuniće i ulepšati celokupan prostor. Cvetni zid je odlična pozadina za fotografisanje sa Vašim gostima. Neretko se nalazi iza mladenačkog stola kako bi upotpuno i istakao celokupnu dekoraciju. Ukoliko je potrebno prikriva zid koji narušava celokupnu dekoraciju iza mladenačkog stola o čemu je posebno potrebno voditi računa, jer je upravo deo mladenačkog stola mesto za Vaše fotografije sa Vašim zvanicama. Kao što znate kombinacija, u izboru cveća i boja je nebrojana, a u Laurus studio ćemo Vam rado dekoraisati jedinstvenu cvetnu pozadinu. Bilo da prati celokupnu dekoraciju ili samo želite da iznajmite cvetni zid za Vašu proslavu vencanja, krstenja ili rodjendana.

Dekoracija automobila za mladence

Tradicija je sastvni deo svakog venčanja. U kojoj meri će biti zastupljena zavisi od samih mladenaca. Ali kada je reč o mladenačkom automobilu, negde je dekoracija neizostavna. Mladenačkim automobilom se dolazi po mladu i njime odvozi do mesta venčanja. U Lurus cvećara i dekoracija studiu predlažemo da dekoracija automobila za mladence prati Vaš stil venčanja i bude u harmoniji sa celokupnom dekoracijom. Dekoraciju mladenačkog automobila prilagodjavamo tipu automobila, a dekorativne elemente dekorišemo po vašim zeljama U ponudi imamo dekor od prirodnog i veštačkog cveća upotpunjeni trakama od tila, satena, čipke kao i mašnama. Tablama just married i jedinstvenim elementima dekorisanim samo za Vaše venčanje.

Crkveni program

Ceremonija venčanja u crkvi nosi posebnu notu svečanosti i topline. Tokom ceremonije venčanja mladenci i kumovi drže upaljene mladenačke sveće.

Kumovi kupuju sveće u crkvi , one su voštane , osveštene I namenjene svetom činu venčanja ili krstenja. U studiu Laurus vodimo racuna o izboru dekora na svećama koja harmonično prati celokuonu dekoraciju venčanja. Sveće za venčanje i krstenje mogu biti ukrašene prirodnim cvećem ili trajnim svilenim cvećem u kombinaciji sa tilom, saten trakam, biserima ili detaljima po vašoj želji.

Kada govorimo o dekoraciji sveća za krstenje, za devojcice predlažemo da haljinica i dekoracija sveće budu uskladjene. Vodimo računa o boji, nijansi kao i o tome ukoliko pletemo venčic za kosu od prirodnog cveća, bilo da je jedan odvažan cvet ili više manjih cvetova koji daju romantičnu notu koja prati dekoraciju sveće.

Kada je u pitanju dekoracija sveće za krstenje dečaka predlažemo da detilji na sveći prate košuljicu I odelo malog gospodina. Najčešće je dekoracija sveća za krstenje dečaka u plavim, srebrnim, zelenim I belim tonovima.

Aksesoari

Venčići za kosu, šnale i narukvice od prirodnog I svilenog cveća

Jedan odvažan cvet ili više manjih cvetova daju romantičnu notu Vašem izgledu na dan venčanja, krštenja, devojačke večeri, rodjendana. U Laurus cvećara i dekoracija studiu vodimo računa o vašem celokupnom izgledu koji prirodni aksesoari harmonično upotpunjuju i ostavljaju notu otmenosti. Savetujemo Vam da izaberete cveće koje je u sezoni i koje je otporno, mi smo tu da Vas posavetujemo i napravimo jedinstvenu ponudu za vas. Aksesoare od prirodnog cveća vam uručujemo pažljivo spakovane u kutiju uz savet da ih čuvate u frižideru do trenutka kada budete spremni da ih nosite.

Usluga iznajmljivanja svadbenog dekora za luksuzna venčanja staklenih vaza, svećnjaka, kutije za novac, mašne za stolice , korpe za kićanke

Za sva dodatna pitanja i mogućnosti molimo Vas da nas kontaktirate.

Popunite navedenu formu kako biste nas kontaktirali, a mi ćemo se truditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontrolni kod