Loading...

Jestivi buketi

"Volio bih da me voliš da budem cvet u tvojoj kosi." - JURE KAŠTELAN

Jestivi buket od svežeg voća ili povrća upotpunjeni sa cvećem, dekorativnim zelenilom, je svakao više od buketa. Ono što nas prvo pitate je kada nas posetite u nasem Laurus cvećara i dekoracija studiu je:

”A, da li se taj buket stvarno jede?”

Da, stvarno se jede!

Svaki jestivi buket aranžiran u Laurus cvećara i dekoracija studiu ispunjen je svežim, visokokvalitetnim poslasticama u kojiima ce uživati svaki primatelj.

Voće i povrće iz jetivog buketa nakon sto ste oprali, možete slobodno jesti. Ili sačuvati jestivi buket na Vašem stolu i do nekoliko dana. Kombinajica cveća upotpunjena sa voćem ima posebnu energiju kojom zrače jestivi buketi. Nakon što ste uzeli jestivi buket u ruke možete osetitit. U skladu sa sezonskim voćem i cvećem nas je savet da buketi isprate bas taj stil i harmonično se uklope u dekore koji dominiraju tokom tog godišnjeg doba. Kao sto plodovi eukaliptusa, lotusa, šišarki ,mušmule, pamuka, štapići cimetaI drugi prirodni dehidrirani plodovi.

Kada je izbor cveća za jestivi buket u pitanju najčešće je tu citrusno voće, u kombinaciji sa grenaysmeat jabukama ili kruškama. Nar u kombinaciji sa limunom i limetom. Ono što vam moramo posebno istaći je da u Laurus cvećara i dekoracija studiu ne postoje dva ista aranžirana jestiva buketa. Tako da je kombinacija nebrojano.

Uz voće, povrće ili cveće u jestivi buket po Vašoj želji možemo dodati i narazličitije poslastice, poput omiljenih čokoladica primatelja buketa.

Jestivi buketi se ne stavlja u vodu. Zbog svoje težine koju poseduju svaki cvet u jestivom buketru aranžiran je u ampuli sa vodom koja održava svežinu cveta.

Za aranžiranje Jestivog buketa potrebno je i do sat, sat i po vremena u zavisnosti od veličine i njegovog sastava. S obzirom da brinemo o svežini voća koja se aranžirau jestivi buket aranžiramo ga neposredno pošto ćemo vam ga uručiti. Stoga je jako bito da imate u vidu da je jestivi buket potrebno poručiti dan ranije, kako bi bili u prilici da ispoštujemo željeno vreme isporuke. Ukoliko niste sigurni koji izbor voća i cveća da odaberete, mi u Laurus studiu ćemo Vam sa posebnom paznjom pomoći, ukoliko ste pogledali naše fotografije možete nam proslediti jedan od jestivih buketa sa fotografije kao idejno rešenje, a mi ćemo detaljima učiniti jedinstven i personalizovan za osobu kojoj je namenjen.

Jestivi buketi su jedinstven i uticajan način slanja poruke. Prikladni su za korporativne darove, porodicu, Vašu posebnu osobu, bakin rodjendan, za krsnu slavu kod vasi porodicnih prijatelja, rodjendan, godišnjicu braka ili njegov poseban dan. Kao i za decu.

Popunite navedenu formu kako biste nas kontaktirali, a mi ćemo se truditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Kontrolni kod